cover aanmeldpagina workshop

Jouw werkgever wil jou graag een ‘best workplace’ bieden en organiseert deze workshop voor jou en jouw collega’s zodat jij jouw ideale en authentieke thuiswerkplek kan creëren. 

>> Meld je aan voor deze online workshop zodat je alle praktische informatie in jouw mailbox ziet verschijnen en jij helemaal ready bent op het juiste moment. Vul hieronder jouw gegevens in:

In deze interactieve online workshop (circa 2,5 uur) ga je leren:

Tijdens deze workshop ga jij op basis van de nieuwe kennis en inzichten die je op doet een concreet plan maken waardoor jouw thuiswerkplek (na realisatie) één punt hoger scoort.

Zodat jij weet wat je te doen hebt om met meer plezier op jouw thuiswerkplek aan de slag te gaan. 

Tot binnenkort en houd je mailbox in de gaten!

Anke ven Eck Thuiswerkexpert

Anke van Eck

Thuiswerkexpert & jouw Designcoach

Oprichter ThuiswerkAcademie

Wat anderen zeggen

“Inderdaad kunnen veel thuiswerkplekken wel een upgrade gebruiken, niet alleen functioneel en technisch maar ook qua beleving. De benadering die Anke gebruikt vanuit de Elemententheorie spreekt mij aan”.
Theo van der Voordt

Theo van der Voordt

Emeritus Hoofddocent Corporate Real Estate & Facilities Management TU Delft

“Vormen en kleuren in de mix met mijn favoriete kleurenpalet van wit en lichtgrijs. Zonder deze kennis had ik dit nooit durven kiezen. Nu ben ik zo blij dat ik het gedaan heb, de vibe klopt en ik ervaar hier enorm goede flow.
Liselotte Waterbeek

Liselotte Waterbeek

HR director

“Het grootste inzicht dat ik via het programma heb ik gekregen is dat rust in een ruimte kan worden gecreëerd met kleur.”
Nathalie Kuiper

Nathalie Kuiper

teamleider klantenservice & communicatie

“Een authentieke thuiswerkplek leren creëren levert een hogere productiviteit én voldoening op.
Nathalie Kuiper

Nathalie Kuiper

teamleider klantenservice & communicatie

“De tools die ze inzet op basis feng shui geven handvaten en zijn praktisch inzetbaar. Hiermee kon ik alle kennis aanboren in mezelf, zonder overdonderd te worden door kennis die voor mijn situatie niet inzetbaar of relevant is. Ondertussen doet de ruimte precies voor me wat ie moet doen! 
Irene Janssen

Irene Jansen

coach voor changemakers

“Interessant wat Anke doet via haar ThuiswerkAcademie. Ook jouw kijk op rituelen, succes routines ontwikkelen en het gebruik maken van het gehele huis op een thuiswerkdag. Ik kan nog veel van jou leren met betrekking tot lekker thuiswerken!”
Richel

Richel Lubbers

Architect (bekend van RTL4 De Perfecte Verbouwing)

Scroll naar boven