ideale thuiswerkplekken

Ervaar de impact van een workshop / training van onze werkplekexpert & designcoach!

Plezierig, productief en creatief thuiswerken in hybride tijden.
Daar is meer voor nodig dan het leveren van een ergonomische bureaustoel.

Wat zijn de ideale thuiswerkplekken die dit mogelijk maken? In alle specifieke thuissituaties?

Het enige wat jij als leidinggevende hoeft te doen is jouw medewerkers faciliteren in de juiste kennis en tools zodat zij zelf hun optimale thuiswerkplekken kunnen creëren.

Zodat zij productief & creatief zijn, óók op een thuiswerkdag.

workshop / training ideale thuiswerkplekken

Doel van deze workshop (wat eigenlijk een training is) is het aanzetten van medewerkers door middel van nieuwe kennis over passende werkplekken voor een thuiswerkdag.

Kritisch leren kijken naar de eigen fysieke omgeving enerzijds en naar de activiteiten op een thuiswerkdag anderzijds.

Met als doel de ideale thuiswerkplekken te gaan creëren. 

Wat één workshop oplevert:

Foto Anke staand

Bij veel bedrijven en gemeenten werken medewerkers twee tot drie dagen per week thuis.

Deze interactieve workshop met begeleiding is geschikt voor alle managers en medewerkers die hybride werken.

profielfoto Margaret Massop

Dankzij alle inspiratie in de workshop heb ik veel leuke mailtjes van collega’s ontvangen. Medewerkers hebben hun budget om hun thuiskantoor te pimpen deze keer wél uitgegeven . Een paar jaar terug gebeurde dit niet. Nu konden mijn medewerkers met plezier aan de slag met ieder hun persoonlijke actieplan voor meer afwisselende werkhoudingen, technisch comfort en de vibe in de ruimte.

IMG 9096

wanneer in te zetten

De workshop “Ideale Thuiswerkplekken” is de perfecte aanvulling op een huisvestingstraject van het kantoor. Hybride werken is de nieuwe norm geworden en het dynamisch en activiteits gerelateerd werken dient te worden gefaciliteerd op kantoor én thuis.

Daarnaast is het een praktische invulling van het thema Diversiteit & inclusiviteit. Want iedereen heeft een unieke thuissituatie, persoonlijke interieurvoorkeuren en budget. Voor alle situaties zijn er haalbare oplossingen om ook thuis ideale thuiswerkplekken te creëren. 

Of het nu gaat om de invulling van informele teamsessie, of afdelingsbijeenkomst. Deze workshop geeft gegarandeerd de juiste mix van educatie en inspiratie enerzijds en positieve energie en actie anderzijds.

wat je krijgt

Interactieve workshop waarbij medewerkers inzichten in zichzelf krijgen. Iedereen heeft aan het einde van de workshop een helder en persoonlijk beeld van ideale werkplekken in zijn/haar thuissituatie.

Vanuit dit beeld komt men met plezier in actie, voor zichzelf en voor het team.

visual blended learning thuiswerkacademie

+ 4 weken e-mailcoaching

+ toegang ThuiswerkAcademie als naslagwerk (in AVG-proof platform Huddle)

+ Thuiswerkers Lounge via de app

Wat anderen zeggen:

foto bij blog vitaliteit
medewerker Webmastery
Lees verder
Wat een fijn inzicht: er is niet perse een grote verbouwing nodig, met kleine dingen is er ook al veel winst te behalen. Ik heb zin om mijn thuiswerkplek te pimpen!
Nathalie Ristorto
Nathalie Ristorto
Lees verder
Een authentieke thuiswerkplek leren creeeren levert een hogere productiviteit én voldoening op.
placeholder
medewerker webmastery
Lees verder
Ik geef teacher Anke van Eck een 10 want mijn innerlijke architect is zeker aangewakkerd. Mensen die zelf niet zo'n idee hebben wat hun interieurstijl is kunnen de hulp en methode van Vibes Vertalen heel goed gebruiken."
placeholder
medewerker webmastery
Lees verder
We hebben al een keer eerder een pimp-your-office budget gekregen, maar toen dacht ik echt: “wat heb ik nog nodig?”. Na deze workshop heb ik veel tweaks op kunnen doen, die ik de komende tijd met plezier ga toepassen.
Willemijn Huisman
Willemijn Huisman
teamleider Webmastery
Lees verder
Naast de workshop van 2,5 uur tijdens de teamdag was er vooraf én achteraf met behulp van e-mailcoaching en inlog in de ThuiswerkAcademie intensief begeleid. De hoeveelheid aan informatie en begeleiding voelde aan als rijkdom.
Margaret Massop
Margaret Massop
trotse eigenaar Webmastery
Lees verder
Zo heb ik al jaren een deskbike in huis, nu eindelijk ook in gebruik! Sinds de workshop heb ik al mijn standaard Teams-meetings (3 x pw) op de bureaufiets doorgebracht.

Hybride werken next level brengen

Ik deel heel graag een vernieuwende manier van thuiswerken waar mijn klanten (leidinggevenden en hun hybride werkende teams) de allerbeste thuiswerkresultaten mee krijgen. Dit alles zonder een heel ontwerp en inkoopteam te moeten managen, zodat je kosten laag blijven en er tijd overblijft om met je team bezig te zijn.
Gratis
Scroll naar boven