Hoe
tof
zou het zijn als…

jouw medewerkers de mogelijkheid krijgen om eigenaarschap te pakken voor hun eigen dagelijkse werkgeluk door tijd te investeren om zelf te leren de authentieke THUISWERKPLEK te creëren.

Zodat zij ook thuis mentaal en fysiek OPTIMAAL FUNCTIONEREN.


Ik ben getriggerd en plan meteen een call in

my office is my canvas

Wat jouw bedrijf nodig heeft

is dat medewerkers die hybride werken

 • helder krijgen hoe zijn/haar optimale en persoonlijke thuiswerkplek er uitziet
 • begeleid worden in het ontwerpproces en daarmee de architect in zichzelf aanwakkeren
 • het creëren van hun persoonlijke thuiswerkplek als project aanpakken met een duidelijk en efficiënt tijdschema
 • vanuit intrinsieke motivatie en inspired action het ook echt gaan DOEN
 • ondersteunt worden in het organiseren van een afwisselende werkdag
 • de computerthuiswerkplek op juiste manier is ingesteld

 

Design-coach Anke neemt hen mee in het proces als hun inspirerende teacher via het programmaMy (home) Office is my Canvas‘.

 

Wat anderen zeggen

Aan het einde van dit programma hebben jouw medewerkers…

1

verhoogde productiviteit thuiswerken

Thuiswerkplek die afgestemd is op de verschillende activiteiten zodat de medewerker mentaal optimaal kan functioneren, ofwel, vanuit ease & joy kan thuiswerken. Het hybride werken is hiermee geïntegreerd over alle werkplekken.

2

thuiswerkplek geoptimaliseerd

ARBO proof computerwerkplek geïnstalleerd EN werkplek die afwisselende werkhouding stimuleert zodat medewerker ook fysiek optimaal functioneren kan. En dus een lager ziekteverzuim onder de medewerkers en meer werkgeluk.

3

authentieke uitstraling

Persoonlijke én professionele uitstraling in videomeetings, zowel intern met collega’s als ook extern naar klanten, samenwerkingspartners en/of leveranciers.

4

toepasbaar stappenplan

Kennis en vertrouwen om dit proces telkens weer toe te passen, handig als de werknemer van functie wisselt en daarmee de werkzaamheden ook veranderen. En ja, deze methode kan óók op andere ruimtes in huis worden toegepast, dus extra karmapunten verdiend voor goed werkgeverschap.


empower mijn medewerkerss – lets talk!

Hieruit bestaat het online programma

‘My Office is my Canvas’ is opgebouwd uit 6 modules, mijn unieke C6 methode:

>> Clarity – Concept – Collect – Canvas – Create – Check <<

Klik op het icoon om te lezen wat elke module inhoudt.

icoon clarity

CLARITY

CLARITY

Krijg helderheid over de activiteiten op de thuiswerkmomenten en welke mogelijkheden er zijn voor een dynamische werkdag, zowel mentaal als fysiek. Een wensenlijst maken voor de optimale thuiswerkplek doen we vanuit drie invalshoeken: functioneel (denk aan meubels), technisch comfort en energetisch gezien.
icoon CONCEPT

concept

concept

Leer over de natuurlijke elementen Lucht, Water, Vuur en Aarde en ontdek hoe je deze uitingen van energie kan vertalen naar kleur, vorm en materiaal voor het interieur.
icoon cOLLECT

collect

collect

De eerste stap in het ontwerpproces: alle inzichten uit de eerdere modules worden samengebracht in een mindmap. Vervolgens worden deze vertaald naar de persoonlijke voorkeuren als input voor het ontwerp.
icoon cANVAS

Canvas

Canvas

Je leert zelf het ontwerp te maken voor jouw thuiswerkplek: qua indeling, inrichting en inkleuring. 
Dit is nog nooit zó simpel geweest dankzij de technologie van de 21e eeuw, apps op de smartphone!
icoon cREATE

Create

Create

Zet de projectmanager in jou aan en zorg dat deze werkplek er komt binnen de door jou gestelde kaders van budget, tijd en kwaliteit.
icoon check

Check

Check

Samen met thuiswerkplekspecialist Ingrid Kruithof zorg je ervoor dat jouw computerwerkplek goed geïnstalleerd is zodat jij ook fysiek optimaal kan functioneren. Ontwikkel jouw eigen succes routines om met ease & joy vanuit huis te kunnen werken.

Dit is wat de medewerker krijgt als die meedoet met het programma

My (home) office is my canvas

icoon online leeromgeving

 • Online Training
  6 modules online training dmv video, audio, oefeningen, opdrachten in een online omgeving

icoon werkbladen

 • Oefeningen & Opdrachten
  Digitale invultemplates, oefeningen, infographics, opdrachten en praktische to do’s

icoon community

 • Creators Community
  Alle deelnemers komen samen in dit online klaslokaal om elkaar te kunnen inspireren, motiveren en activeren. Hier worden vragen, successen en onzekerheden gedeeld.

icoon design lounge

 • Design Lounge
  Alle vragen, behoeften, ideeën en oplossingen voor de fysieke ruimte (de thuiswerkplek) kunnen hier met beeldmateriaal geplaatst worden.

icoon app

 • App op de telefoon
  Via de app van de online omgeving is het super makkelijk om foto’s of videomateriaal te delen in de Design Lounge. En uiteraard kan ook het programma gevolgd worden waar en wanneer men maar wilt.

icoon Q A coaching

 • Maandelijkse live online groepscoaching
  Elke maand is er een online Q&A Sessie met Anke. Hierin kunnen alle soorten vragen besproken worden. Door deze sessie blijft iedereen volledig aangehaakt en gemotiveerd.
  En zo kan je samenwerken met Anke om nóg sneller tot een ontwerp te komen.


empower mijn medewerkers – let’s talk!

Over Anke van Eck

Design-coach / teacher / energizer / (thuis) werkplek expert

Er is één ding waar het bij mij altijd om gedraaid heeft: mensen blij maken met een fijne woon- of werkomgeving. Die omgeving is er namelijk áltijd en heeft zo’n grote impact op hoe we ons voelen, dat dit te belangrijk is om geen serieuze aandacht aan te besteden.

Allereerst ben ik daarom vanuit technisch oogpunt bouwkunde aan de HTS en erna TU Delft (voor de functionele invalshoek) gaan studeren. Maar mijn liefde voor kunst en interesse in hoe onze omgeving ons welzijn beïnvloed kon ik niet kwijt door alles alleen vanuit een ingenieurs- en architectenblik te bekijken. Waarop ik Klassieke Feng Shui ben gaan bestuderen, dit gaat over energie.

Al die kennis en mijn jarenlange ervaring als huisvestingsadviseur heb ik in 2019 samengevoegd tot een unieke methode om niet alleen iedereen te stimuleren zijn of haar eigen ultieme woon- of werkplek te creëren, maar ook alle tools, handvatten én vertrouwen te geven om het ook daadwerkelijk te gaan doen. Zowel bedrijven als particulieren heb ik sindsdien mogen begeleiden om hun optimale, ondersteunende en stimulerende fysieke omgeving te verwezenlijken.

my office is my canvas

voor werkgevers die het hybride werken vanuit de thuiswerkplek next level willen brengen

Empower jouw medewerkers om zelf hun authentieke thuiswerkplek te creëren zodat zij mentaal en fysiek optimaal kunnen functioneren vanuit huis.

Wil jij het programma ‘My (home) Office is my Canvas‘ beschikbaar maken voor nieuwe medewerkers, teams of alle hybride werkende werknemers?

Plan direct een afspraak met mij in om nader kennis te maken. Dan bespreken we jouw behoeften als werkgever en hoe dit programma erbij aansluit.

Ook praktische zaken als betaling, aanmeld- en startprocessen voor de medewerkers stemmen we af met elkaar.


naar online agenda

De prijs is NU tijdelijk slechts € 347,- excl BTW per deelnemer.

meest gestelde vragen over het programma

‘my office is my canvas’

HOE ZIET HET PROGRAMMA ER PRAKTISCH GEZIEN UIT?

Dit programma is een online programma met zowel educatie als contactmomenten. Medewerkers volgen de online training in een online omgeving waar iedere deelnemer een eigen account heeft. Elke week komt er nieuw trainingsmateriaal vrij, dit kunnen video’s, lessen en/of verschillende opdrachten zijn. 

VOOR WELKE WERKNEMERS IS DIT GESCHIKT?

Dit programma is ontworpen voor elke medewerker die zijn / haar functie (gedeeltelijk) thuis kan uitvoeren en dus een thuiswerkplek (nodig )heeft.

IS EEN EIGEN WERKKAMER NODIG OM MEE TE KUNNEN DOEN?

Het is geen vereiste om een eigen kamer beschikbaar te hebben. Er zijn altijd oplossingen te vinden voor het creëren van een eigen werkplek, hoe groot of klein dan ook. Juist als er geen aparte werkplek is, is het lastig om een werkplek te creëren waar je mentaal en fysiek optimaal kunt functioneren. Dus is in die situatie het programma juist ook van heel veel waarde.

IS DIT PROGRAMMA GESCHIKT VOOR MIJN BRANCHE?

Het programma is van waarde voor iedere branche. Het gaat er puur om dat medewerkers één of meerdere dagen per week vanuit huis werken.

WELKE ONDERSTEUNING WORDT ER GEBODEN?

Gedurende 4 maanden wordt men intensief begeleid door Anke in de modules. Middels verschillende video’s, audio’s en live coachcalls worden alle deelnemers aan de hand meegenomen. Elke maand is er met de groep een uitgebreid LIVE online coachmoment waarin alle persoonlijke ontwerp- en coachvragen gesteld kunnen worden.

ZIJN DE COACHCALLS TERUG TE KIJKEN?

Elke maand is er een live, online, coachcall. Hier kunnen alle vragen gesteld worden en zal er nieuw, extra verdiepend, materiaal aangereikt worden. Tijdens de coachcalls zullen er online ook ervaringsgerichte oefeningen gedaan worden, dit geeft een enorme verdieping en versnelling in het ontwerpproces. Kan een medewerker een keer niet bij een live coachcall zijn, dan kan hij / zij deze op elk gewenst moment terugkijken.

OP WELKE MANIER ZIJN DE ARBO VOORSCHRIFTEN GEÏNTEGREERD IN HET PROGRAMMA?

Om te zorgen dat de medewerker niet alleen mentaal maar ook fysiek optimaal kan functioneren vanuit de thuiswerkplek zijn een aantal zaken van belang. Enerzijds is dat afwisseling voor het lichaam, ofwel, niet statisch maar dynamisch door de dag heen bewegen. En anderzijds is het juist installeren van de computerwerkplek cruciaal. Hier is een hele module aan gewijd in samenwerking met thuiswerkplekspecialist Ingrid Kruithof.

Via een visuele check (lang leve de videotechniek van de 21e eeuw) geeft gecertificeerd thuiswerkspecialist Ingrid Kruithof feedback op de houding achter de computer en kan de medewerker direct de benodigde aanpassingen doen.

WAT HEEFT MEN NODIG OM MEE TE KUNNEN DOEN?

Een laptop en/of telefoon, een schrijfschrift, een pen en de commitment die men met zichzelf aan gaat om hier vol aan mee te doen. Dit gaat diegene zoveel opleveren!

HOEVEEL TIJD KOST HET DOORLOPEN VAN HET PROGRAMMA?

Het zijn zes modules waarbij elke week een module vrij komt. Het is aan te readen om 1 a 2 uur per week te reserveren voor het doorlopen van het programma. De maandelijkse live groepscoachcall duurt 1-1,5 uur. 

HOE LANG IS ER TOEGANG TOT HET PROGRAMMA?

Deelnemers krijgen vanaf hun persoonlijke startdatum 4 maanden toegang tot het volledige programma. Voldoende tijd om het programma op een ontspannen tempo te doorlopen, rekening houdend met vakantie, eventuele ziekte en pieken in werkdruk, én voldoende druk om er ook echt mee aan de slag te gaan.

IS ER STAFFELKORTING MOGELIJK?

Ja dit is mogelijk wanneer het gaat om inkoop van grotere aantallen tickets op één factuur.
Neem hiervoor contact met mij door een afspraak in te plannen in mijn online agenda of stuur mij een e-mail.

MET WELKE LEVERANCIERS WERKT ANKE SAMEN?

Dit programma heeft niet als doel om nieuwe spullen aan te schaffen. Om die reden werkt Anke dan ook niet samen met leveranciers van meubilair, technische gadgets of andere interieuritems. Wel heeft Anke een ruime kennis en ervaring met interieurinrichting en kan zij doorverwijzen naar leveranciers. 

Scroll naar boven