Hybride werken nog steeds een struggle?

Je mist iets in je hybride werken plan en werkplekstrategie waardoor je nu niet de ‘best workplace’ faciliteert. Veel medewerkers missen een passend ritme in het hybride werken en hun thuiswerkdagen. Hierdoor krijgen ze klachten, fysiek of mentaal, en raken ze teleurgesteld in zichzelf én in hun werkgever. Je hebt in deze tijd iets anders nodig. En ik weet wat.

 

Maak met mij je plan om eenvoudig en doeltreffend medewerkers te leren gezond thuis te werken en hun ideale thuiswerkplek te creeeren. Want de omgeving waarin wij ons bevinden, doet er toe. Zodat zij weer gaan floreren en zich voldaan voelen. Het is een plan dat over 5 jaar nog steeds voor je werkt.

Mijn idee is dat teamleiders die uitzonderlijk goed zijn in hun team aansturen en leiden, ook een uitzonderlijk goede manier nodig hebben om hen te faciliteren in een ideale werkomgeving en ritme.

 

In een persoonlijk gesprek deel ik heel graag een vernieuwende manier van medewerkers laten leren hun ideale thuiswerkplek en ritme te creëren waar mijn klanten (werkgevers die een ‘best workplace’ écht willen faciliteren) de allerbeste resultaten mee krijgen.

Anke ven Eck Thuiswerkexpert

Of stuur mij een bericht, ik kijk er naar uit jou verhaal te horen!

Mailen kan naar anke@thuiswerkacademie.nl

Anke ‘Strategie’ van Eck

Thuiswerkexpert & Designcoach

Scroll naar boven