In gesprek over de (t)huisvesting

Medewerkers zijn (nog) geen werkplekexpert

optimaal hybride samenwerken in team is nog geen vanzelfsprekendheid

vitaal thuiswerken is een (te ontwikkelen) vaardigheid

Jij wil toch ook jouw medewerkers faciliteren in vitaal en productief werken? Dat ze zich succesvol en voldaan voelen na een werkdag.

Het allerbelangrijkste wat jij als leidinggevende daarin te doen hebt is het gesprek hebben over hoe het met de persoon gaat op een werkdag. Zowel op kantoor als thuis.

 

Lukt het om te focussen en het werk te doen? Is er prettig contact met collega’s wanneer dat nodig is? Lukt het om niet de hele dag op dezelfde stoel te blijven zitten? Zijn er persoonlijke succes routines voor een gezonde, vitale werkdag?

Allemaal belangrijke vragen die leiden tot inzichten om te komen tot een succesvolle werkdag, op een duurzame manier. Want dat is wat jij nodig hebt om succesvol te zijn als werkgever en in business.

icoon Q A coaching

In deze gespreksleidraad:

Meld je hieronder direct aan zodat je alle praktische informatie in jouw mailbox ziet verschijnen en jij helemaal ready bent op het juiste moment.

Anke ven Eck Thuiswerkexpert

Op jouw hybride teamsucces!

Anke van Eck (Msc.)

Thuiswerkexpert & Designcoach

Oprichter ThuiswerkAcademie

Over Anke van Eck

Design-coach & teacher
(thuis) werkplek expert

Er is één ding waar het bij mij altijd om gedraaid heeft: mensen blij maken met een fijne woon- of werkomgeving. Die omgeving is er namelijk áltijd en heeft zo’n grote impact op hoe we ons voelen, dat dit te belangrijk is om geen serieuze aandacht aan te besteden.

Allereerst ben ik daarom vanuit technisch oogpunt bouwkunde aan de HTS en erna TU Delft (voor de functionele invalshoek) gaan studeren. Maar mijn liefde voor kunst en interesse in hoe onze omgeving ons welzijn beïnvloedt kon ik niet kwijt door alles alleen vanuit een ingenieurs- en architectenblik te bekijken. Waarop ik de Elemententheorie ben gaan bestuderen, dit gaat over energie van dingen en ruimten. Hier heb ik mijn methode ‘Vibes vertalen naar kleur, vorm en materiaal in het interieur’ op gebaseerd. 

Al die kennis en mijn jarenlange ervaring als huisvestingsadviseur heb ik in 2019 samengevoegd tot een uniek programma om niet alleen iedereen te stimuleren zijn of haar eigen ultieme woon- of werkplek te creëren, maar ook alle tools, handvatten én vertrouwen te geven om het ook daadwerkelijk te gaan doen. Zowel bedrijven als particulieren heb ik sindsdien mogen begeleiden om hun optimale, ondersteunende en stimulerende fysieke omgeving te verwezenlijken.

my office is my canvas
Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van de nieuwste inzichten over hybride werken!