testimonials: wat klanten zeggen

Mijn klanten halen uitzonderlijke resultaten met mijn programma en begeleiding.

Ben heel dankbaar dat ze erover willen vertellen in een testimonial.

profielfoto Margaret Massop

Ankes workshop is een mooie win-win voor werkgevers: de medewerkers ervaren het als cadeautje en tegelijkertijd zorgt het voor fittere en vitalere medewerkers.

foto dynamisch werken
profielfoto Willemijn Huisman

Naast de workshop van 2,5 uur tijdens de teamdag was er vooraf én achteraf met behulp van e-mailcoaching en inlog in de ThuiswerkAcademie intensief begeleid. De hoeveelheid aan informatie en begeleiding voelde aan als rijkdom.

afbeelding online training ThuiswerkAcademie

“ Ik voel me trots dat ik dit gewoon heb kunnen leren, om het zelf te ontwerpen, bouwen en te maken, zoals wij het dus fijn vinden en wij ons lekker voelen.

Ik merk dat de thuiswerkdag hierdoor meer ontspannen is. En daardoor productiever zonder het opgefokte gevoel, maar met een voldaan gevoel. Dat is wat ik mijn hele team gun.

D629E677 E5E7 4027 B889 2CF9134DFABE L0 001 12 2 2023 11 20 48

“De tools die ze inzet op basis feng shui geven heldere handvaten en zijn praktisch inzetbaar. Hiermee kon ik alle kennis aanboren in mezelf, zonder overdonderd te worden door kennis die voor mijn situatie niet inzetbaar of relevant is.

Een werkplek in mijn woonkamer van 30 m2 met een hoog fun-gehalte, dat was mijn wens. De sleutel bleek te zitten in werken met ‘zones’. De indeling van zithoek, eethoek, keuken, werkplek én leeshoek klopt nu!

Dankzij de nieuwe kennis op basis van de Elementenleer durfde ik te kiezen voor dit kleurenpalet, omdat het past bij mij. Dit maakt me elke werkdag zó blij!”

Irene Janssen

Irene Jansen

coach voor changemakers

Ik heb veel talenten, maar kijk op interieur en inrichting is daar absoluut niet één van. maar om nou te wonen of werken in iets wat helemaal de smaak is van “de expert” stond me ook tegen. 

Hoe heerlijk dat Anke je juist helpt om samen uit te vinden wat helemaal bij JOU past.

Met de hulp van Anke lukte het me om zelf vanuit vertrouwen en zonder keuzestress keuzes te maken. En dat terwijl ik geen enkel verstand heb van interieur! Een heerlijk (leer)proces EN super resultaat qua ruimte.

profielfoto Astrid Davidzon

Astrid Davidzon

hypnotherpeut

overview kantoor werken en podcast
Astrid pakte het huurkantoor grondig aan: alle wanden (en vloer) werden aangepakt en de ruimte werd ingedeeld met diverse plekken: computerwerkplek | hypnosestoel voor klanten | relaxplek met altaar | hoge bartafel voor lunch en maken van podcastgesprekken.
thuiswerkplek Liselotte

“Vormen en kleuren in de mix met mijn favoriete kleurenpalet van wit en lichtgrijs, want felle kleuren zijn niet voor mij.

Vanuit de Feng Shui kennis ben ik bewust en anders gaan kiezen voor de meubels in mijn thuiswerkplek. En dan bleek het ineens heel simpel: ronde vormen toevoegen (tafel, kleed),  metaal voor de lampen en aaibare stof op de stoel en vloer.

Nu ben ik zo blij dat ik het gedaan heb, de vibe klopt en ik ervaar hier enorm goede flow. Hierdoor stromen de creatieve ideeën en oplossingen als vanzelf.

Liselotte Waterbeek

Liselotte Waterbeek

HR director

Na deze make-over kan ik eindelijk werken in mijn eigen woonkamer in plaats van wonen in de kinderopvang. Wat een verademing!

startsituatie Thea woonwerkkamer
startsituatie Thea woonwerkkamer
thea trots over eindresultaat groot project
zithoek groene bank met palmboom op muur

“HET IS LEUKER OM TE INVESTEREN IN BEGELEIDING DAN EEN MISKOOP TE BEGAAN.”

Het kleurenpalet van terracotta en goud in combinatie met de groene bank is heel rustgevend en gaaf tegelijk, daar was ik zelf echt nooit opgekomen. De groene bank was in het begin het spannendst om te kiezen en te kopen, maar heb vanuit vertrouwen de juiste keuze durven maken. Vervolgens kwam het behang met palmprint achter de bank. Dat vond ik ook heel spannend, dacht dat het te druk werd. En wat blijkt, ben er zó blij mee, deze hoek is nu mijn favoriete plek in huis! 

Hierna ben ik ook een kale muur in de keuken gaan behangen met print, dat voelde logisch in plaats van uit mijn comfortzone.

“Ik denk dat ik zelf veel ben veranderd gedurende het proces want de laatste veranderingen waren vrij radicaal (vanuit mijn oude ik) maar heb dit niet meer als spannend ervaren. Wat een heerlijkheid om zo vanuit vertrouwen en met plezier mijn eigen thuis te creëren. Nu word ik zelfs om tips gevraagd door bekenden.”

In vergelijking met een stylist of architect zet Anke van Eck jou aan het onderzoeken om zo jouw eigen persoonlijke interieurstijl te creëren. Yvonne raadt het programma “My Office is my Canvas” aan als goede investering want je leert om zelf aan de slag te gaan en met deze invalshoeken voorkom je dat het saai wordt.

 

Yvonne Zegers

Sevilla, Spanje – inrichting en inkleuren eerste eigen huis + thuiswerkplek

Hybride werken next level brengen

Ik deel heel graag een vernieuwende manier van thuiswerken waar mijn klanten (leidinggevenden en hun hybride werkende teams) de allerbeste thuiswerkresultaten mee krijgen. Dit alles zonder een heel ontwerp en inkoopteam te moeten managen, zodat je kosten laag blijven en er tijd overblijft om met je team bezig te zijn.
Gratis
Scroll naar boven

Blijf op de hoogte van de nieuwste inzichten over hybride werken!