testimonials: wat klanten zeggen

Mijn klanten halen uitzonderlijke resultaten met mijn programma en begeleiding.

Ben heel dankbaar dat ze erover willen vertellen in een testimonial.

Het grootste inzicht dat ik via het programma heb ik gekregen is dat rust in een ruimte kan worden gecreëerd met kleur.

thuiswerkplek Liselotte

THUISWERKEN MET FOCUS EN DE CREATIEVE IDEEËN EN OPLOSSINGEN STROMEN VANZELF

Voordat ik aan de slag ging met het inrichten van deze ruimte voelde het oncomfortabel. Het wit met grijs alleen maakte het kil / klinisch, ik wist niet hoe ik het ‘warmer’ kon krijgen. En ik miste ook eigenheid. Ik worstelde met de keuzes voor meubels en aankleding.

Ik werd heel enthousiast van de Feng Shui invalshoek en geloofde dat ik daarmee de juiste balans kon vinden waardoor ruimte, online samenwerken en output hand in hand gaan. Vanuit die kennis ben ik bewust en anders gaan kiezen voor de meubels in mijn thuiswerkplek. En dan bleek het ineens heel simpel: ronde vormen toevoegen (tafel, kleed),  metaal voor de lampen en aaibare stof op de stoel en vloer.

Zonder deze kennis had ik dit nooit durven kiezen voor andere vormen en materialen. Nu ben ik zo blij dat ik het gedaan heb, de vibe klopt en ik ervaar enorm goede flow. Hierdoor stromen de creatieve ideeën en oplossingen als vanzelf. Enorm blij met deze thuiswerkplek!

Liselotte

inrichting thuiswerkplek

Before and After kantoor Astrid

“MIJN KANTOOR IS MIJN 2E THUIS GEWORDEN”

Ik heb veel talenten, maar kijk op interieur en inrichting is daar absoluut niet één van. maar om nou te wonen of werken in iets wat helemaal de smaak is van “de expert” stond me ook tegen. 

Hoe heerlijk dat Anke je juist helpt om samen uit te vinden wat helemaal bij JOU past.

Met de hulp van Anke lukte het me om zelf vanuit vertrouwen en zonder keuzestress keuzes te maken. En dat terwijl ik geen enkel verstand heb van interieur! Een heerlijk (leer)proces EN super resultaat qua ruimte.

Astrid Davidzon

ondernemer - indeling & inrichting kantoor

Ik merk dat de thuiswerkdag hierdoor meer ontspannen is. En daardoor productiever zonder het opgefokte gevoel, maar met een voldaan gevoel. Dat is wat ik mijn hele team gun.

zithoek groene bank met palmboom op muur

“HET IS LEUKER OM TE INVESTEREN IN BEGELEIDING DAN EEN MISKOOP TE BEGAAN.”

Het kleurenpalet van terracotta en goud in combinatie met de groene bank is heel rustgevend en gaaf tegelijk, daar was ik zelf echt nooit opgekomen. De groene bank was in het begin het spannendst om te kiezen en te kopen, maar heb vanuit vertrouwen de juiste keuze durven maken. Vervolgens kwam het behang met palmprint achter de bank. Dat vond ik ook heel spannend, dacht dat het te druk werd. En wat blijkt, ben er zó blij mee, deze hoek is nu mijn favoriete plek in huis! 

Hierna ben ik ook een kale muur in de keuken gaan behangen met print, dat voelde logisch in plaats van uit mijn comfortzone.

“Ik denk dat ik zelf veel ben veranderd gedurende het proces want de laatste veranderingen waren vrij radicaal (vanuit mijn oude ik) maar heb dit niet meer als spannend ervaren. Wat een heerlijkheid om zo vanuit vertrouwen en met plezier mijn eigen thuis te creëren. Nu word ik zelfs om tips gevraagd door bekenden.”

In vergelijking met een stylist of architect zet Anke van Eck jou aan het onderzoeken om zo jouw eigen persoonlijke interieurstijl te creëren. Yvonne raadt het programma “My Office is my Canvas” aan als goede investering want je leert om zelf aan de slag te gaan en met deze invalshoeken voorkom je dat het saai wordt.

 

Yvonne Zegers

Sevilla, Spanje – inrichting en inkleuren eerste eigen huis + thuiswerkplek

Na deze make-over kan ik eindelijk werken in mijn eigen woonkamer in plaats van wonen in de kinderopvang. Wat een verademing!

startsituatie Thea woonwerkkamer
startsituatie Thea woonwerkkamer
thea trots over eindresultaat groot project

Speciaal voor werkgevers die een ‘best workplace’ willen bieden is er een gratis videotraining beschikbaar.

In deze video leer jij hoe je jouw medewerkers kan leren hun ideale ritme en thuiswerkplekken te creëren. Start direct via onderstaande knop.

Anke ven Eck Thuiswerkexpert

Anke ‘Strategie’ van Eck

Thuiswerkexpert & Designcoach

Oprichter ThuiswerkAcademie

Scroll naar boven