foto dynamisch werken

Ervaar de impact van de ThuiswerkAcademie@work!

Plezierig, productief en vitaal thuiswerken in hybride tijden.
Dat is even puzzelen, voor HR/FM managers én voor medewerkers.

Hoe blijf je creatief, vitaal en energiek als je de hele dag thuis aan het werk bent?

Het enige wat jij als leidinggevende hoeft te doen is jouw medewerkers faciliteren in het creëren van hun optimale thuiswerkplekken & individuele vitale thuiswerkstijl.

Zodat zij vitaal en productief zijn, óók op een thuiswerkdag.

interactieve kennis-sessie vitaler thuiswerken

Doel van deze interactieve kennissessie is het aanzetten van medewerkers door middel van nieuwe kennis over en een persoonlijk actieplan voor lekker en productief thuiswerken.

Met andere ogen leren kijken naar de eigen thuiswerkplek en indeling van de thuiswerkdag. Met als doel minder klachten en prettiger thuiswerken. Dat is wat veel mensen nog te leren hebben.

De inhoud:

520EBA7A 81DD 48A1 AC9E 5E94C44B8A55

Bij veel bedrijven en gemeenten werken veel medewerkers twee tot drie dagen per week vanuit huis.

Deze interactieve workshop met begeleiding is geschikt voor alle managers en medewerkers die hybride werken.

Aan het einde van deze interactieve kennis-sessie hebben jouw medewerkers:

1

helder beeld thuiswerkdag

Kennis en vertrouwen om de actiepunten uit te voeren omdat men een helder persoonlijk beeld heeft gekregen van zijn / haar vitale thuiswerkdag. Via toegang tot de ThuiswerkAcademie na de kennis-sessie kan men de zaken nog eens rustig nalezen zodat de nieuwe inzichten kunnen landen.

2

PERSOONLIJK actieplan gemaakt

De combinatie van een afwisselende thuiswerkplekken en individuele succes routines maakt dat thuiswerken voldoening oplevert en als persoonlijk succes ervaren wordt. Dit is de ultieme werknemers-experience.

3

GEZONDE WERKROUTINES ONTWIKKELEN

Succes van de thuiswerkdag is afhankelijk van ons menselijk gedrag.​ Medewerkers hebben hun individuele behoeften en oplossingen ontdekt en gaan samen aan de slag om vitaler thuis te leren werken. De community van de ThuiswerkAcademie werkt als inspirator en motivator.

4

verhoogde vitaliteit thuiswerken

Thuiswerkplek die afgestemd is op de verschillende activiteiten zodat de medewerker mentaal optimaal kan functioneren, ofwel, vanuit ‘ease & joy’ kan thuiswerken. Het hybride werken is hiermee geïntegreerd over alle werkplekken.

hybride werken op ALLE werkplekken

wanneer in te zetten

De interactieve kennissessie Vitaler Thuiswerken is de perfecte aanvulling op een huisvestingstraject. Hybride werken is de nieuwe norm geworden en het dynamisch en activiteits gerelateerd werken kan heel makkelijk gefaciliteerd worden op kantoor én thuis.

Daarnaast is het een praktische invulling van het Vitaliteitsbeleid. Want medewerkers worden bewust van hun thuiswerkdag en welke elementen qua werkplekken en hun werkstijl helpend zijn om productiever en vitaler thuis te werken. Zodat zij energie overhouden en zich voldaan voelen, ook na een thuiswerkdag.

Of het nu gaat om de invulling van informele teamsessie, of afdelingsbijeenkomst.

Deze workshop geeft gegarandeerd de juiste mix van educatie en inspiratie enerzijds en positieve energie en actie anderzijds.

profielfoto Margaret Massop

Ankes workshop tijdens onze kwartaaldag is een mooie win-win voor werkgevers: de medewerkers ervaren het als cadeautje en tegelijkertijd zorgt het voor fittere en vitalere medewerkers.

wat je krijgt

Interactieve kennissessie waarbij medewerkers inzichten in zichzelf krijgen. Iedereen heeft aan het einde van de workshop een helder en persoonlijk beeld van de ideale thuiswerkdag en passende thuiswerkplekken. Vanuit dit beeld komt men met plezier in actie, voor zichzelf en voor het team.

IMG 9096

interactieve kennis-sessie

door trainer-coach Anke van Eck
2250 per sessie
  • Bewustwording van de 3 cruciale ingrediënten voor een vitale en productieve (thuis)werkdag
  • Persoonlijk overzicht van verschillende typen OUT-put en bijbehorende mogelijke type werkplekken
  • Verkennen van mogelijkheden om Activity Based Working thuis toe te gaan passen zodat er minder fysieke klachten ontstaan
  • Uitnodiging tot experimenteren met de nieuwe kennis, samen aan de slag met de persoonlijke actiepunten

BEGELEIDING

via de online ThuiswerkAcademie
voor alle deelnemers van de kennis-sessie
  • Invulbaar worksheet (op maat gemaakt in huisstijl desgewenst) voor persoonlijke inzichten en actieplan
  • Inlog ThuiswerkAcademie voor specifieke (video) lessen als naslagwerk
  • 4 weken email-coaching
  • Toegang community ‘Thuiswerkers Lounge’ om elkaar te blijven inspireren en activeren
  • Iedereen aan de slag met de "Geweldige Thuiswerkplanner"
inclusief

Wat anderen zeggen:

Maja Donker
Maja Donker
teamleider van knakenstein
Lees verder
Ik merk dat de thuiswerkdag hierdoor meer ontspannen is. En daardoor productiever zonder het opgefokte gevoel, maar met een voldaan gevoel. Dat is wat ik mijn hele team gun.
Margaret Massop
Margaret Massop
Trotste eigenaar Webmastery
Lees verder
Zo heb ik al jaren een deskbike in huis, nu eindelijk ook in gebruik! Sinds de workshop heb ik al mijn standaard Teams-meetings (3 x pw) op de bureaufiets doorgebracht. #vitaliteit
Willemijn Huisman
Willemijn Huisman
teamleider Webmastery
Lees verder
Naast de workshop van 2,5 uur tijdens de teamdag was er vooraf én achteraf met behulp van e-mailcoaching en inlog in de ThuiswerkAcademie intensief begeleid. De hoeveelheid aan informatie en begeleiding voelde aan als rijkdom.

Hybride werken next level brengen

Ik deel heel graag een vernieuwende manier van thuiswerken waar mijn klanten (leidinggevenden en hun hybride werkende teams) de allerbeste thuiswerkresultaten mee krijgen. Dit alles zonder een heel ontwerp en inkoopteam te moeten managen, zodat je kosten laag blijven en er tijd overblijft om met je team bezig te zijn.
Gratis
Scroll naar boven