Gratis Masterclass

Ben je klaar om jouw thuiswerkplek te transformeren? 

Ontdek de geheimen van een perfecte werkplek tijdens mijn boeiende Masterclass “In 7 stappen jouw ideale thuiswerkplek”.

Wanneer we vanuit huis werken, speelt onze werkomgeving een cruciale rol in onze productiviteit en welzijn. Maar hoe creëer je een werkplek die echt bij jou past? In deze Masterclass leer je de 7 essentiële stappen om een persoonlijke, authentieke en ideale thuiswerkplek te ontwerpen en te realiseren.

In deze Masterclass, speciaal voor (hybride) thuiswerkers:

  1. geef ik je 3 invalshoeken om naar een fysieke ruimte en haar inrichting te kijken
  2. krijg je helder voor ogen hoe jouw optimale en authentieke werkruimte eruitziet – dus geen 13 in een dozijn, maar jouw persoonlijke en unieke beeld
  3. leg ik je heel concreet uit welke stappen je te zetten hebt om van beeld naar realiteit te komen

Meld je nu aan en leer hoe je jouw werkplek kunt transformeren in een oase van efficiëntie en inspiratie. Samen creëren we de ideale omgeving om je vol-DAAN te voelen na een thuiswerkdag 🙋‍♀️ >>> Aanmelden doe je hier.

workshop 4 werkplekken
Workshop op Maat - teamdag 16 november

workshop op maat tijdens teamdag

“Creëer jouw Authentieke Werkparadijs: Maak een Persoonlijke Thuiswerkplek voor dagelijkse flow, voldoening en succes”

In deze interactieve workshop gaat iedere deelnemer een persoonlijk upgrade plan maken om de thuiswerkplek op elk van de invalshoeken (technisch, functioneel en vibe) één punt hoger te laten scoren.

Om dit te kunnen doen gaan we in eerste instantie kort aan de slag met de basis: welke oplossingen maken het technisch gezien en functioneel bezien vanuit de verschillende taken (creatie en communicatie) beter en makkelijker om gezond thuis te werken? Tenslotte gaan we in op de fun part: creëer jouw eigen sfeer!

De inzichten worden verwerkt in een persoonlijk concreet upgrade plan voor de thuiswerkplek. Zodat iedere deelnemer met vertrouwen en plezier (dus zonder keuzestress) aan de slag kan en zo nóg lekkerder kan thuiswerken. 

Reactie directrice Margaret Massop zegt over de workshop “Creëer jouw ultieme Werkparadijs”:

Ik kan de workshop aanraden aan andere werkgevers met thuiswerkers. Wij hebben de online workshop met alle collega’s gevolgd, waarbij iedereen van mij een budget kreeg voor zelf gekozen verbeteringen (had men eerder ook gekregen maar niet uitgegeven omdat men niet wist wat mee te doen).
De workshop werd ervaren als een cadeautje.
En een goede thuiswerkplek houdt mensen langer fit, dus het is ook een investering in het bedrijf. Win-win!

online webinar tijdens nationale vitaliteitsweek

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers thuis minstens zo productief werken als op de werkvloer? Met inzicht in het belang van een sterke mindset, duidelijke structuur en kennis over een fijne werkplek, waar zij geïnspireerd en full focus aan de slag kunnen.

HR business partner HashtagSAM faciliteert Vitaliteitsweken en ik ben trots om te melden dat ik een van de coach-trainers ben in hun team. 

Tijdens de Week van het werkgeluk (live webinar op maandag 25 september) en Week van de werkstress (live op maandag 13 november) heb ik het webinar “Ontwerp je ideale thuiswerkplek & ritme” gegeven.

 

Met trots deel ik welke impact mijn webinar had op de deelnemers:

8,7 voor mijn webinar (inhoud)
8,9 voor mijn presentatie

Een paar quotes van deelnemers:
👉 dank je voor de inspirerende webinar!
👉 vernieuwende inhoud over impact van de omgeving op ons functioneren
👉 heldere tips die meteen toepasbaar zijn
👉 ik heb genoten van je enthousiasme
👉 fijn om direct een eerste actiepunt te hebben, daar ga ik mee aan de slag
👉 nu ga ik toch dat zit/stabureau bestellen, want ik begrijp voor welke werkactiviteiten ik kan staan

Q&A groepscoachcall in thuiswerkacademie

Driemaal is er tijdens het gehele traject een online Q&A Sessie met design-coach Anke. Hierin kunnen alle soorten vragen besproken worden. Door deze sessie blijft iedereen volledig aangehaakt en gemotiveerd. Deze sessies helpen medewerkers om nóg sneller tot een ontwerp en projectplan te komen.

Word een topwerkgever en ondersteun jouw medewerkers met het creëren van hun optimale én authentieke thuiswerkplek. Ontdek hoe we kunnen samenwerken en het best passende aanbod voor jouw team kunnen aanbieden. 

Plan direct een afspraak met mij in om nader kennis te maken via mijn online agenda >>> 

Anke ven Eck Thuiswerkexpert

Anke ‘teacher’ van Eck

Thuiswerkexpert & Designcoach

Scroll naar boven